Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Heemstede - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Heemstede biedt wijnproeverijen aan als onderdeel van bijvoorbeeld een personeelsfeest, reünie of ander event dat u bij ons onderbrengt. Onze liefde voor lekker eten en goede wijn komen tijdens een wijnproeverij samen. Wilt u iets bijzonders beleven met vrienden, familie of zakelijke relaties? Dan is een wijnproeverij daar de meest unieke gelegenheid toe. Vraag ons vandaag nog naar de mogelijkheden en de kosten!

Wijnproeverij als ludieke bezigheid

Een wijnproeverij organiseren wij bij voorkeur als onderdeel van een avond of middag voor een grotere groep. Your Choice Catering Heemstede zorgt voor een wijnproeverij die als ludieke bezigheid past bij elk feest of iedere zakelijke bijeenkomst. U hoeft geen wijnkenner of zelfs groot wijnliefhebber te zijn om te genieten van de ambiance en de sfeer die wij oproepen met onze wijnproeverijen. De wijnen die onze sommelier uitkiest, passen wij aan uw smaak aan. En met een lekker hapje erbij, vormt een wijnproeverij een uiterst gezellige en bovendien leerzame ervaring!
Ondanks dat wij geen eigen wijnassortiment hebben, selecteert de sommelier een scala aan wijnen die genoeg stof tot gesprek zullen opleveren. Ook als er in uw gezelschap mensen zijn die geen wijn drinken, zullen zij een leuke middag of avond hebben. Laat dat maar aan onze vakmensen over!

Wijn met een lekker stukje kaas?

Voor veel mensen is een wijntje drinken gekoppeld aan een hapje eten. Your Choice Catering Heemstede beschikt over een drietal wijn & spijs arrangementen die ideaal zijn samengesteld voor wat betreft smaak en variatie. Heeft u zelf een andere suggestie? Bespreek het met ons en u zult zien dat wij zeer flexibel zijn in onze mogelijkheden. Wij passen ons graag aan uw smaak en aan uw budget aan.

Kijk hier naar onze wijn & spijs arrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Met de wijn de wereld rond

Your Choice Catering Heemstede heeft voor u een tiental wijnen paraat die overal vandaan komen. Zo worden niet alleen de geijkte wijngebieden in Europa aangedaan, maar ook de Nieuwe Wereldwijnstreken. Wij nemen u met onze wijn mee de wereld rond, naar bijna ieder continent. U maakt zo kennis met een zeer breed scala aan wereldwijnen, waarvan u het bestaan misschien niet eens wist. Laat u meevoeren op een verrassende ontdekkingsreis!

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Wijnproeverij als sociale activiteit

Wijn proeven is een sociale activiteit bij uitstek. Onze sommelier en onze kok verzorgen daarom een wijnproeverij doorgaans voor een iets groter gezelschap. Wat kan er op tegen het samen met anderen genieten van een wijntje en een hapje? Niets toch?! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Bel ons gratis nummer of mail ons. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!