Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Heemstede - Recepties

Voor uw feest of zakelijk event wilt u uiteraard een receptie die loopt als een trein, zonder dat u er zelf veel omkijken naar heeft. Your Choice Catering Heemstede is in dat geval de aangewezen partner voor u. Ons team is flexibel, klantgericht en professioneel, maar steeds persoonlijk betrokken bij al uw wensen. Uw gedroomde receptie begint hier, bij Your Choice Catering Heemstede.

Een extra beetje service

Your Choice Catering Heemstede geeft u altijd net een beetje extra service. Extra lekkere hapjes, extra gastvrije bediening en extra persoonlijke aandacht. Dat u van ons de basismaterialen zoals glaswerk, serviesgoed en servetten bij de prijs inbegrepen geleverd krijgt, vinden wij een vanzelfsprekendheid. Wilt u een wat exclusiever aanbod? Ook dat kan ons team, tegen een kleine meerprijs, zeker voor u verzorgen. Luxe sfeerverlichting en aanvullende decoratie in de vorm van bloemen, tafellinnen en ornamenten aangepast aan uw smaak, brengen wij graag voor u mee.

Receptie arrangementen naar keuze

Your Choice Catering Heemstede heeft een drietal standaard receptie arrangementen in haar aanbod. Wij wijken met liefde af van ieder standaard concept als de situatie daar aanleiding toe geeft. Flexibiliteit en maatwerk staan bij onze mensen centraal; u bepaalt zelf hoe u invulling wilt geven aan de organisatie van uw receptie. De borrelhapjes, drank en de faciliteiten verzorgen wij volledig op maat.

Ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciaal drankenarrangement

Met het drankenarrangement van Your Choice Catering Heemstede wordt iedere receptie een gezellige aangelegenheid.

U kunt momenteel profiteren van de speciale actieprijs die wij hanteren bij ons 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Die actie houdt in dat u tijdens uw receptie gedurende drie uur samen met u gasten onbeperkt kunt genieten van onze drankjes voor de prijs van € 7,50 per persoon all-in. Dat houdt het allemaal nét even iets leuker, toch?

Drankenarrangement        

Materialen

Basismaterialen levert Your Choice Catering Heemstede bij ieder borrel- en drankenassortiment gratis. De glazen, het bestek en het serviesgoed nemen wij zonder extra kosten voor u mee. En na afloop hoeft u natuurlijk niet zelf af te wassen. Dat doen wij voor u!

Als u voor uw receptie nog aanvullende attributen nodig heeft, bijvoorbeeld een podium, geluidsinstallatie of extra aankleding, dan regelt Your Choice Catering Heemstede ook dat met alle plezier voor u. En is uw receptie afgelopen dan zorgen we dat alles binnen de kortste keren weer opgeruimd en schoongemaakt wordt.

Materialen        

Personeel

Tijdens uw receptie heeft u al uw aandacht nodig voor uw gasten, dat spreekt voor zich. Your Choice Catering Heemstede neemt u alle taken uit handen. Wij hebben de beschikking over een vakkundig geschoold team dat zich in elk gezelschap professioneel en gastvrij beweegt.

Zoals u ziet, voelt Your Choice Catering Heemstede zich op elke receptie als een vis in het water! We nemen graag de tijd om u te informeren over de diverse receptie- en borrelmogelijkheden die we te bieden hebben. Schroom daarom niet om geheel vrijblijvend met al uw vragen en opmerkingen bij ons aan te kloppen.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!