Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Heemstede - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Heemstede maakt niet alleen van elke feestelijke gelegenheid een unieke gebeurtenis, wij zijn ook actief in het verzorgen van bedrijfscatering. Zo nu en dan een broodjeslunch, zakelijke brunch of warme maaltijd? Of wilt u ons uw bedrijfsrestaurant laten voor zien van allerlei gezonden en smakelijke producten? Wat uw insteek ook is, wij maken van uw bedrijfscatering onze zorg!

Lunch of warm eten in drukke periodes

Te veel werk om te eten? Te druk om even pauze te nemen? Ieder bedrijf heeft weleens behoefte aan een handje hulp tijdens drukke periodes. Laat uw medewerkers in dat geval weer nieuwe energie opdoen met een gezonde broodmaaltijd, soep, fruit of warm gerecht. Your Choice Catering Heemstede maakt van uw medewerkers weer energieke vakmensen die vol gas geven en uw productiviteit verhogen. Zo vaart iedereen wel bij onze bedrijfscatering: uw bedrijf, uw mensen en uzelf. En heeft u al eens gedacht aan vergaderlunches met uw zakelijke relaties op uw kantoor? Zo bespaart u tijd en geld terwijl u en uw gasten genieten van een smakelijke lunch!

Bedrijfscatering is maatwerk

Your Choice Catering Heemstede vindt bedrijfscatering bij uitstek een tak waarin sprake moet zijn van maatwerk. Het ene bedrijf is namelijk het anderen niet. En de ene school of instelling heeft hele andere eisen als de andere. Onze mensen nemen alles persoonlijk met u door en maken u een aanbod op maat. Zo betaalt u alleen wat u bestelt en bevat het contract alleen die onderdelen die u nodig heeft. Bestaat uw onderneming uit 300 mensen of heeft u een onderwijsinstelling met 3000 studenten? Your Choice Catering Heemstede kan elke bedrijfscateringklus aan, ongeacht de omvang. Bel of mail ons meteen voor een offerte die op uw maat gesneden is!

Gezond en energierijk

Your Choice Catering Heemstede weet maar al te goed hoe belangrijk gezond en gevarieerd eten is. Zeker in een tijd waarin mensen gestimuleerd worden om gezonder te leven en te eten, is hierin ook een rol voor de werkgever weggelegd. Een gezonde, smaakvolle lunch verhoogt het arbeidsplezier en laat uw personeel energiek terug aan het werk gaan. Wij dragen aan die positieve ontwikkeling graag een steentje bij in de vorm van gezonde producten, energierijke salades, sappen en zuivel. Gun uzelf en uw mensen de voordelen van een lekkere maaltijd die ook nog goed is voor de gezondheid!

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder gezonde, vetarme varianten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en sap
  • Serviesgoed

Dit voorbeeld kan uiteraard volledig aan uw wensen aangepast worden. Het contract wordt geheel in overeenstemming met uw wensen ingevuld, afhankelijk van het aantal personeelsleden, studenten of bewoners en het aantal dagen dat u gebruik wenst te maken van ons aanbod.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen of opmerkingen. We staan u graag met een vrijblijvend advies terzijde.