Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Heemstede - Buffetten

De vaste standaard buffetten van Your Choice Catering Heemstede zijn niet bepaald standaard! Toch hebben we ze standaard buffetten gedoopt, omdat we daarmee aangeven dat u een bepaald vast pakket kunt kiezen, maar dat u ook uw eigen buffet kunt samenstellen. Your Choice Catering Heemstede heeft een aantal buffetten voor u die goed op elkaar afgestemd zijn alvast op onze site gezet zodat u een indruk krijgt van de opties. Wilt u aan een buffet een gerecht toevoegen of wilt u een gerecht schrappen? Dat kan! U kunt zelfs een geheel eigen buffet samenstellen, als u dat wenst. Iedereen heeft immers een andere smaak, nietwaar?

Buffet naar keuze en budget

Voor uw bedrijfsopening, verjaardag of uw huwelijksfeest heeft Your Choice Catering Heemstede het passende buffet. Passend voor wat betreft inhoud en passend voor wat betreft de prijs. Met een buffet van Your Choice Catering Heemstede heeft u altijd een topbuffet tegen een meer dan redelijke prijs. Ons team heeft persoonlijke aandacht, dienstgerichtheid en perfectionisme hoog in het vaandel staan. Die eigenschappen leiden ertoe dat wij u een zeer smakelijk buffet serveren en daarbij ook nog kunnen zorgen voor de styling en de benodigde materialen. Zo krijgt u bij de prijs inbegrepen van ons alle serviesgoed, glazen en bestek. Mocht u ook nog andere aspecten van uw feest geregeld willen hebben, dan kan Your Choice Catering Heemstede u bovendien voorzien van entertainment, muziek en decoraties.

Laat u inspireren door de diverse buffet opties en informeer vrijblijvend naar eventuele aanpassingen en prijzen:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Wij zeggen wat we doen

Your Choice Catering Heemstede is graag duidelijk en helder over de afspraken die u met ons maakt. Alle genoemde prijzen van onze buffetten zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Serviesgoed en alle andere basismaterialen nemen we kosteloos voor u mee. Voor een heerlijk buffet, bereid met ingrediënten van topkwaliteit hoeft bij ons niet de hoofdprijs te betalen, dat is zeker!

Your Choice Catering Heemstede is dagelijks bezig met het verzorgen van catering en cateringdiensten op maat. Wij staan u graag te woord als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij staan altijd voor u klaar!