Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Heemstede - Bedrijfsopening

U heeft de opening van uw bedrijf of de heropening te vieren? Uw bedrijfsopening is voor Your Choice Catering Heemstede net zo bijzonder als voor u. En dat u dat niet zomaar ongemerkt voorbij wilt laten gaan, is logisch. Met iedereen die van belang is, zowel privé als zakelijk, wilt u de opening uitgebreid vieren met bijvoorbeeld een receptie of een barbecue. Your Choice Catering Heemstede ondersteunt u met plezier bij het verzorgen van de bedrijfsopening die u nog lang zal bijblijven.

Bedrijfsopening is maatwerk

Your Choice Catering Heemstede staat op catering en partyservicegebied voor maatwerk. Maatwerk wat betreft culinaire invulling en maatwerk wat betreft organisatie en locatie. Aangezien u het al meer dan druk genoeg heeft, nemen wij u alle rompslomp uit handen. U hoeft nergens aan te denken, want dat doen wij voor u. In overleg met u maken we een plan dat precies aansluit op uw wensen ten aanzien van uw bedrijfsopening. Iedere vraag en elke suggestie nemen wij ter harte, we luisteren serieus naar u want alleen zo kunnen we het maatwerk leveren waar u recht op heeft.

Bedrijfsopening als totaalconcept

Heeft u een bepaalde voorstelling over de bedrijfsopening en wilt u weten of dat kan? Aarzel dan niet om die ideeën met ons te delen! We hebben geschoolde horecamensen in dienst, die heel veel ervaring hebben in het organiseren van bedrijfsopeningen en andere evenementen. Your Choice Catering Heemstede verzorgt een totaalconcept: vanaf het eerste gesprek tot en met de laatste gast die vertrekt, wij hebben alles onder controle. De entourage, de hapjes, de drankjes, de materialen en het entertainment zijn geheel onze verantwoordelijkheid. En dat wij die verantwoordelijkheid uiterst serieus nemen, mag vanzelfsprekend worden geacht. Your Choice Catering Heemstede maakt van uw bedrijfsopening een succesvolle, geslaagde gebeurtenis!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Tradities

Tradities als de 'hoogste punt viering' houden we bij Your Choice Catering Heemstede graag in stand. De 'hoogste punt viering' wilt u vieren als 'hoogtepunt' in het proces naar uw bedrijfsopening toe of zelfs als bedrijfsopening op zich. Onze mensen beschikken over de meest creatieve ideeën om een dergelijk viering tot een waar event te maken. Valt de hoogste punt viering in de winter? Serveer uw gasten dan lekker warme erwtensoep en chocolademelk! Of kiest u voor een net zo Hollandse manier met haring of stamppot? Hoe u uw bedrijfsopening ook wilt vormgeven, Your Choice Catering Heemstede is niets te dol!

Heeft u vragen, ideeën of wilt u een vrijblijvend advies op maat? Bel vandaag nog gratis 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in.