Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Heemstede - Barbecue

Wij barbecueën het hele jaar!

Niet alleen als de temperatuur omhoog gaat en de dagen langer worden, maar ook als het fris en zelfs winters is, doen wij niet moeilijk over een barbecue! Your Choice Catering Heemstede heeft het hele jaar door de barbecuekriebels. En waarom ook niet? Het is toch zonde om alleen in de zomerse maanden te genieten van zo'n gezellige, smakelijke BBQ party! Bel of mail ons vandaag nog als u iets te vieren heeft, want een barbecue past bij iedere feestelijke gelegenheid.

Barbecue met vrienden of familie

Gaat u uw verjaardag vieren met een barbecue? Of wilt u uw personeel trakteren op een heerlijke barbecuemiddag? Wat u ook van plan bent, onze kolen- of gasbarbecues zijn op elk event voorbereid. Gaat u voor de authentieke smaak van de kolenbarbecue of voor het comfort van de gasbarbecue? Ons maakt het niets uit; wij hebben perfecte barbecues voor iedere voorkeur. Onze toestellen zijn in uitstekende staat, zodat altijd veilig en eenvoudig kunt genieten van een smaakvolle grillparty. Your Choice Catering Heemstede verzorgt uw barbecue als voor een scherpe prijs vanaf € 13,50 per persoon. Voor dat bedrag heeft u al een kwalitatief hoogstaande en zeer complete barbecue avond!

BBQ als een prof

Het zijn veelal de mannelijk barbecueliefhebbers die enorm moeilijk kunnen doen over hoe je zou moeten grillen. Maar die fanatiekelingen moeten wij helaas teleurstellen! Met onze barbecuepakketten en onze apparatuur kan een kind de was doen. Of liever: de barbecue! Wij leveren niet alleen alles kersvers bij u aan huis of op uw feestlocatie, maar wij kunnen er als u dat wilt ook nog voor zorgen dat het vlees, de vis en alle andere specialiteiten perfect op smaak gegrild worden. En wilt u andere producten dan wij in ons standaardaanbod hebben? Geen probleem; met ons kunt u altijd overleggen over eventuele dieetwensen en andere verzoeken. Bel ons geheel vrijblijvend om een offerte op maat. Met Your Choice Catering Heemstede wordt ook úw barbecue een geslaagde gebeurtenis!

Onze barbecues

Flexibiliteit en creativiteit staan bij Your Choice Catering Heemstede bovenaan het lijstje. We hebben de vrijheid genomen om alvast een selectie te maken in ons assortiment zodat u gemakkelijk en overzichtelijk kunt zien waar u uit kunt kiezen. De BBQ pakketten zijn voorbeelden van wat u aan vlees, vis en andere gerechten bij ons kunt bestellen. Klik hier voor onze fantastische barbecuepakketten.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue als totaalpakket

Bij Your Choice Catering Heemstede gaat elk feest om een totaalplaatje. Wij leveren niet alleen de beste cateringconcepten, maar kunnen u ook voorzien van partystyling, entertainment, materialen en serviesgoed. Dat laatste is overigens standaard bij de prijs van onze barbecues inbegrepen. Als u het totale feest aan ons uitbesteedt, heeft u verder nergens omkijken naar. Zelfs een overheerlijk dessert maken wij op maat voor u! Houdt u maar alvast een plekje vrij voor onze overheerlijke toetjes. Wij vertellen u graag alles over onze uitgebreide mogelijkheden!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij zijn er klaar voor!