Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Heemstede - Walking dinner

Een concept dat steeds populairder wordt bij Your Choice Catering Heemstede, is het walking dinner. Het idee is simpel: u beweegt zich gewoon vrij in het gezelschap en geniet van een diner dat met u meeloopt. Passend bij elke gelegenheid zowel privé als zakelijk en van zeer hoog niveau, dat is wat u van ons walking dinner mag verwachten. Onze mensen presenteren het diner op handige borden die bestek overbodig maken. Culinaire hoogstandjes waar u uw vingers bij aflikt! Ideaal voor een onvergetelijke avond, ongeacht of het uw bruiloft, jubileum of bedrijfsopening is.

Your Choice Catering Heemstede - alle keuzevrijheid

De keuzevrijheid die een walking dinner van Your Choice Catering Heemstede u geeft, is buiengewon groot. Trek in gemarineerde varkenshaas met bosuitjes? Of wat te denken van een sappig stukje ossenhaas met portsaus? En niet te vergeten onze wereldberoemde pul met briesoep? Samenstelling en omvang van het walking dinner bepaalt u zelf. De drie keuzemogelijkheden die wij voor u alvast geselecteerd hebben, geven u een indruk van wat er allemaal kan. Uiteindelijk is het immers Your Choice! Laat het ons weten als u vragen of suggesties heeft. Wij houden elke optie open!

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinners - lekker eten voor een schappelijk prijsje

De vakmensen waarover wij beschikken, maken van een walking dinner een heuse belevenis voor de smaakpapillen. Kunstwerkjes die u zullen laten watertanden; perfect op smaak opgediend en mooi uitgeserveerd voor een scherp prijsje vanaf slechts € 19.50 per persoon. Heeft u meer dan 50 gasten tijdens het walking dinner? Dan is onze topkok daarbij inbegrepen. Kookt hij daarentegen voor een kleiner groepje, dan worden voor de kok € 25,00 extra in rekening gebracht.
Lekker eten voor een schappelijke prijs en bovendien rondlopen zoveel u wilt. U hoeft niet aan een tafel plaats te nemen, behalve als u dat zelf wilt natuurlijk!
Het aantal gangen dat u wilt, zal uiteindelijk afhangen van uw wensen en uw budget. Wij hebben de ervaring dat 8 gerechten voor iedereen voldoende gelegenheid bieden om volop te genieten en helemaal voldaan huiswaarts te keren.

Praktische wenken

Onze vliegende keukenbrigade bereidt het walking dinner deels of geheel op locatie. Beschikt u niet over een keuken op uw feestlocatie, dan nemen wij die eenvoudigweg mee. Net als de afwas na afloop! Your Choice Catering Heemstede overlegt uitgebreid met u over wat uw wensen zijn. De menukeuze, het aantal gangen en de drankjes, alles doen wij in overleg met u. Samen maken wij van uw walking dinner een weergaloos succes. Uw gasten worden door ons niet alleen culinair maar ook sociaal in de watten gelegd. Wij nemen u namelijk alles uit handen, van het eten tot en met de styling en de partymaterialen. Laat u inspireren door ons aanbod!

Walking dinner - speciale drankenprijs

Your Choice Catering Heemstede kan u desgewenst voorzien van een drankenarrangement bij uw walking dinner. Met een speciaal drankenarrangement - het Onbeperkt Hollands assortiment - betaalt u slechts € 7,50 per persoon all-in. Dat houdt het allemaal nét even leuker!

Het totale plaatje

Het valt niet precies te zeggen hoeveel een walking dinner u gaat kosten. Voor een precieze prijsopgave hebben wij al uw wensen en suggesties nodig. Als he totale plaatje compleet is, doen wij u een eerlijk en helder aanbod dat geheel vrijblijvend is. Gemiddeld mag u ervan uitgaan dat u € 30,00 per persoon kwijt bent, maar dat is zoals gezegd slechts een gemiddeld.

Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!