Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Heemstede - Huwelijksfeesten

Your Choice Catering Heemstede vindt bruiloften het neusje van de cateringzalm. Een bruidspaar is telkens weer een speciale opdrachtgever. Als bruidspaar vertrouw je ons namelijk een van de intiemste momenten uit jullie leven toe. En daar gaan wij zorgvuldig mee om. Wij doen er dan ook alles aan om die grote dag soepel te laten verlopen en jullie te laten genieten van begin tot eind. Kies je voor een sfeervol, romantisch feestje? Of willen jullie een geweldig spektakel meemaken, samen met jullie familie en vrienden? Wij zijn overal voor in, dat mag duidelijk zijn!

Huwelijksfeesten in elke stijl

Your Choice Catering Heemstede gunt jullie de vrijheid om jullie huwelijksdag op de manier te vieren zoals jullie dat willen. De culinaire zaken, het entertainment, de styling, alles kunnen jullie aan ons toevertrouwen. Your Choice Catering Heemstede maakt samen met jullie een draaiboek waarin alles van begin tot eind wordt beschreven.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Willen jullie je huwelijk bezegelen met een bijzondere ceremonie en een speciale lunch? Of hadden jullie je zinnen gezet op een giga-feest met driehonderd vrienden en bekenden? Wat jullie ook willen, wij staan jullie met advies en expertise terzijde. De hele voorbereiding op jullie huwelijk moet stressvrij zijn voor jullie. Vandaar dat wij jullie alles zoveel mogelijk uit handen nemen. Jullie hebben alle aandacht en energie nodig om te genieten, nietwaar?

Bruiloften - de absolute top

Your Choice Catering Heemstede behoort al ruim twintig jaar tot de absolute cateringtop in Nederland. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan onze trouwerijen. Of jullie kiezen voor een theatrale, romantische locatie of voor blote voeten op het strand, wij zijn van alle markten thuis. Eten, drinken, muziek, styling, partymaterialen, wij nemen jullie alles uit handen. Een creatief, flexibel en gepassioneerd team staat klaar om van jullie trouwdag een geweldige belevenis te maken. Ieder aspect van jullie bruiloft wordt door hen tot in de puntjes geregeld. Wij denken vooruit en zorgen er gegarandeerd voor dat alles vlekkeloos verloopt. Your Choice Catering Heemstede creëert precies de sfeer die jullie willen uitstralen tijdens jullie huwelijksdag. Jullie hoeven je nergens om te bekommeren. Wakker liggen is er dus wat ons betreft niet bij! Daar zeggen jullie toch zeker zonder twijfel: "ja, ik wil" tegen?

Huwelijksvoorpret - een presentje van onze kant

Jullie bepalen hoe jullie trouwdag er uit ziet. Wij luisteren goed naar wat jullie willen en hebben als enige doel dat een perfect huwelijksfeest. Your Choice Catering Heemstede past alles aan jullie wensen aan en niet te vergeten aan jullie budget.
En mochten jullie met ons in zee willen gaan? Dan hebben wij een mooi presentje van onze kant voor jullie in de vorm van een heerlijk etentje waarbij niet alleen jullie, maar ook jullie ouders alvast kunnen genieten van ons gastronomisch aanbod. Dat is alvast een perfect begin van een lang en gelukkig huwelijk, vinden wij!

De ideale trouwlocatie

De locatie waar jullie elkaar eeuwige trouw willen beloven, is een van de belangrijkste vragen die bij de planning van de bruiloft aan de orde komt. In de afgelopen jaren heeft Your Choice Catering Heemstede een groot aantal trouwlocaties in iedere regio van Nederland verzameld. Intiem, romantisch, groots, historisch of modern, waar jullie ook voor kiezen, wij regelen het graag voor jullie. Aangezien onze lijst aan locaties nogal uitgebreid is, voert het te ver om elke plek op onze site te vermelden. Willen jullie weten of jullie trouwlocatie nog vrij is of de datum die jullie geprikt hebben? Bel ons meteen en jullie weten het vandaag nog!

Gratis en vrijblijvend advies kan Your Choice Catering Heemstede jullie te allen tijde met liefde geven. En willen jullie alleen een oriënterend gesprek? Prima! Wij zijn er klaar voor.

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.