Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Referenties

 


Referenties

Your Choice Catering Heemstede verzorgt sinds begin jaren '90 - van de vorige eeuw! - de catering en party van zowel privé- als bedrijfsfeesten. In de ruim twintig jaar die achter ons liggen, is ons bedrijf hard gegroeid. We zijn inmiddels tot een onderneming met zeventig vestigingen in het hele land uitgegroeid en onze expertise mogen we best zeer ruim noemen. Uit het grote aantal positieve reacties dat we ontvangen van onze klanten blijkt dat we het, op zijn zachtst gezegd, niet slecht doen. En daar zijn wij zeer verheugd over!

Your Choice Catering Heemstede deelt de referentielijst met tevreden opdrachtgevers graag met u. En dat geldt ook voor de vele dankwoorden die we mogen ontvangen in ons gastenboek.

Het team van Your Choice Catering Heemstede is trots op alle positieve feedback. Het is voor ons een aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg en te streven naar de best mogelijke service en de beste kwaliteit denkbaar. Wij bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen en zien u graag terug!

Hieronder vindt u een selectie uit de referentielijst.

Referentielijst (pdf)