Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Heemstede - Partymaterialen

Materialen verhuren wij alleen als onderdeel van een cateringopdracht. Your Choice Catering Heemstede voorziet u graag van partymaterialen die u nodig heeft om uw bruiloft, zakelijk event of ander feest compleet te maken. Als u ons inschakelt om uw feest te organiseren, kunnen zij u bijvoorbeeld partytenten, statafels, sfeerverlichting, tapinstallaties en dergelijke voor een geringe meerprijs erbij leveren. Let wel: serviesgoed, bestek en tafellinnen staat hier los van. Deze zaken behoren kosteloos tot ons cateringaanbod!

Feest met de nodige extra's

Materialen die u nodig heeft voor uw receptie, jubileum, bruiloft of andere party hoeft u niet bij een andere leverancier te huren. Your Choice Catering Heemstede verzorgt uw feest graag van a tot z, dus ook partymaterialen en attributen horen daarbij. We maken het u graag gemakkelijk en als u ons een cateringopdracht toevertrouwt, nemen we u alles uit handen. Niet alleen op gastronomisch gebied zijn wij top of the bill, ook al onze andere faciliteiten zijn van de hoogste kwaliteit. Entertainment, animatie, decoratie en materialen horen er net zo bij als onze gerenommeerde buffetten en barbecues. Dus als u een partytent, tafelrokken, bloemen, een geluidsinstallatie of een heuse cocktailbar wilt hebben bij uw event, hoeft u ons alleen maar een seintje te geven en wij regelen het voor u!

Perfecte service

Your Choice Catering Heemstede heeft in de afgelopen twintig jaar ruimschoots ervaring opgebouwd in het plannen, regelen en organiseren van recepties, feestelijke privé events en bedrijfsfestiviteiten. Door onze expertise kunnen wij u de perfecte service geven die wij nastreven in al onze catering en stylingarrangementen. Ons team is geschoold, getraind en zeer bedreven in alle aspecten die bij de organisatie van een feest komen kijken. Professioneel en persoonlijk betrokken nemen we uw vragen serieus en proberen we aan al uw wensen tegemoet te komen. Partymaterialen zoals een spreekgestoelte, een springkussen voor de kleintjes, een stormbaan voor uw teamevent, partytenten en heel veel meer krijgt u tegen een zeer scherp tarief door ons geleverd. Perfecte service, ook op materialengebied en professionele begeleiding van begin tot eind, dat is wat Your Choice Catering Heemstede u te bieden heeft. Kijk op ons partymaterialenoverzicht en bel of mail ons als u wilt weten welke materialen wij voor uw feest kunnen verzorgen.

Partymaterialen, maatwerk en scherpe prijzen

Zonder persoonlijke aandacht bestaat er volgens ons geen maatwerk. Your Choice Catering Heemstede zet hoog in op persoonlijk contact en besteedt veel tijd aan het in kaart brengen van uw wensen. U hoeft er niet wakker van te liggen of de boel wel zo geregeld wordt als u dat voor ogen heeft, want daar kunt u bij ons gewoon vanuit gaan. Afspraak is afspraak en wat wij beloven, maken we gegarandeerd waar. Van themafeesten en ludieke events tot formele recepties en bedrijfscatering, wij zijn van alle markten thuis. Ziet u de materialen die u nodig heeft niet terug in ons partymaterialenoverzicht? Bel ons dan gewoon op en u zult verrast zijn over de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden. Ook op materiaalgebied!

Your Choice Catering Heemstede beschikt over een uitgebreid netwerk aan leveranciers en partners in de cateringbranche. Daarvan profiteert u het meeste, want het betekent dat we de scherpste prijzen kunnen bedingen, waardoor u nooit een cent te veel betaalt! En dat is in deze tijd toch goed nieuws, nietwaar?

Voor een volledige lijst met (ver)huurpartymaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)