Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Heemstede - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Heemstede maakt van uw bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis, waar u nog heel lang met plezier aan terugdenkt. Heeft u een teamevent, personeelsdag of een jubileum te vieren? Wij organiseren al uw bedrijfsfeesten zakelijke events van begin tot eind, zodat u geen rompslomp heeft. Hoe groot uw gezelschap ook is, voor ons maakt dat niets uit. Wij zijn er klaar voor!

Bedrijfsfeesten en zakelijke meetings

Your Choice Catering Heemstede heeft elk cateringconcept in huis dat u nodig heeft voor uw bedrijfsfeest. Entertainment, materialen, styling, lekker eten en drankjes, wij zorgen voor elk aspect van uw feest. Zo kunt u alles uitbesteden aan één partij, wat voor u alleen maar overzichtelijk en handig is. Afspraken leggen we vast en we doen precies wat we overeenkomen met u. Ons motto is nog altijd: wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen! Persoonlijk, flexibel en zonder franje, zo doen wij zaken. Voor al uw bedrijfsfeesten en zakelijke events zijn wij de juiste organisator. Wilt u meer weten? Bel of mail ons vandaag nog en wij staan u met plezier te woord.

Bedrijfscatering - breed assortiment

Your Choice Catering Heemstede heeft bijzonder vakkundig personeel in dienst dat u met elke taak terzijde kan staan. Ons cateringassortiment is erg breed. Er is weinig te verzinnen wat wij niet kunnen regelen. We overleggen graag met u over de mogelijkheden en de wensen die u heeft. Maatwerk en persoonlijke aandacht staan daarbij voortdurend centraal. Onze catering is niet alleen beperkt tot een buffet, maar wij maken ook de heerlijkste walking dinners, receptie arrangementen, barbecues en private dinners. En de prijzen? Die zijn lager dan u zou verwachten, dat weten we zeker!

Bedrijfscatering - ideeën te over

Your Choice Catering Heemstede barst van de originele ideeën waarmee u uw bedrijfsfeest nog leuker maakt. Heeft u al gedacht aan een ludieke activiteit of een gezellige doe-middag? Of wilt u de organisatie geheel aan ons overlaten? Ook dat kan namelijk. Ons team regelt iedere vorm van teamactiviteit die u kunt bedenken. Van boerengolf, een stormbaan tot een wijnproeverij, bij ons kan het allemaal. Wij maken van iedere bedrijfsruimte een mooie feestlocatie, passend bij het thema en de sfeer die u wilt oproepen. Maak vandaag nog een afspraak en we bespreken alles tot in detail met u.

Bedrijfsfeest - warm welkom

Your Choice Catering Heemstede heeft graag de controle. De touwtjes nemen wij voor u in handen, wat u een heleboel stress scheelt. We bereiden uw personeel, uw klanten of uw zakelijke contacten een warm welkom op de manier waarop u dat wilt. Zelfs een rode loper is geen enkel probleem. En heeft u een heus galafeest gepland? Dan komen onze mensen in rokkostuum en schenken ze voor iedereen een lekker glaasje champagne of een ander welkomstdrankje. En het opruimen na afloop? Ook dat doen wij uiteraard!

Bedrijfsfeest - bel ons gratis

Bel ons gratis telefoonnummer voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave. Wij nemen alle tijd om al uw vragen te beantwoorden. Bij ons bent u van harte welkom!