Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Heemstede - Private dinners

Private dinner - extreem genieten

Een topkok in uw eigen keuken. Een sterrenrestaurant in uw eigen huiskamer. Een droom? Your Choice Catering Heemstede maakt die droom waar in de vorm van een private dinner. Met dit unieke cateringconcept heeft u het extreme genot van een sterrenmaaltijd bereid in uw eigen keuken of op locatie. Heeft u al eens gedacht aan een private dinner met uw gezin, uw vriendenkring of uw zakelijke relaties? Als u op zoek bent naar het ultieme cadeau voor iemand die het verdiend heeft, is een private dinner een geschenk dat altijd goed valt. Succes verzekerd?

Private dinners zijn maatwerk op de millimeter

Your Choice Catering Heemstede levert met een private dinner maatwerk op de millimeter. Dus als u bij ons een private dinner reserveert, bent u verzekerd van een diner volgens uw eigen scenario. U bepaalt wat wij voor u koken en ook hoeveel gangen u wilt. Mocht u zich - als een echte durfal - over willen geven aan de keuze van de kok? Dan bevelen wij dat alleen maar aan. Spijt krijgt u daar gegarandeerd niet van!
Heeft u een voorkeur voor vlees? Of toch liever vis? Ook vegetarisch of veganistisch is bij onze kok geen probleem. De smaakbeleving die u en uw gasten zullen meemaken, is zeker voor herhaling vatbaar. Een private dinner smaakt altijd naar meer, dus u bent gewaarschuwd!

Menu inpressie        

Top eten, top drinken en top styling

Een professioneel team bestaande uit een kok en serverend personeel zal u en uw gasten volledig in de watten leggen. Your Choice Catering Heemstede bespreekt persoonlijk en gedetailleerd met u wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Onze kok is een topper die niet alleen top eten maakt, maar er ook gepassioneerd over kan uitweiden. Zijn kennis over ingrediënten, kookwijzen en recepten zal hij tijdens het private dinner graag met u delen. Zo geniet u niet alleen van smaak en geur, u leert er ook nog iets van!

Tong- en oogstrelend

Een sterrendiner bestaat niet alleen uit eten dat van de beste kwaliteit is, maar de bijzaken zijn ook niet onbelangrijk. Wij zorgen voor een uiterst verzorgde tafel, een perfect opgediend menu en een sfeer die precies past bij het gezelschap en de locatie. Wilt u ergens genieten van uw private dinner waar niet direct een keuken beschikbaar is? Dan nemen wij de ontbrekende kooktoestellen en andere spullen gewoon met ons mee. Het bestek, de borden, de glazen, die zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. En misschien nog wel het allerbeste nieuws? Wij zorgen dat na afloop alles weer glanzend schoon en opgeruimd wordt!

Wat kost zo'n culinair avontuur?

Een private dinner is iets waar u samen van geniet. Vandaar dat wij een private dinner het liefste verzorgen voor een gezelschap vanaf acht personen. Heeft u een kleiner groepje aan selecte mee-eters? Dan komt onze kok graag bij u koken voor een bedrag vanaf € 500,00. Zo heeft u alle vrijheid om zelf uw private dinner in te vullen. Het aantal gangen, het aantal gasten, de wijn, de menukeuze, u bent de baas.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Zo heeft u met een private dinner niet alleen zelf een voldaan gevoel; u heeft ook nog het gevoel iets goeds te doen voor een ander door bij te dragen aan Make a Wish Nederland. Waar wacht u nog op? Wij staan voor u klaar!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.