Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemstede Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Nijverheidsweg 227
2102 LJ Heemstede
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Heemstede - Entertainment

Uw bruiloft, receptie of uw bedrijfsopening is niet compleet zonder het nodige amusement en entertainment. Entertainment kan Your Choice Catering Heemstede - naast alle andere cateringzaken - perfect voor u organiseren. Het juiste entertainment dat zijn de krenten in de pap van elk feest of event. Live muziek, een DJ die gespecialiseerd is in bruiloften, een cabaretduo, noem het maar op, wij maken het waar. Wij zorgen voor het juiste entertainment met het passende aanbod op maat. Zo wordt uw feest toch echt een belevenis voor iedereen!

Entertainment - niets is onmogelijk!

Your Choice Catering Heemstede is niet snel ondersteboven van een entertainment verzoek. Wij plaatsen niemand in een hokje en zijn zelf ook niet in een hokje te plaatsen. Als cateringbedrijf zijn wij allround. Niet alleen de culinaire kant verzorgen wij tot in de puntjes, wij boeken ook die ene look-a-like of dat bepaalde cabaretgroepje waar u uw zinnen op gezet had. Van zakelijke netwerkborrel tot bruiloft en van examenfeest tot familiereünie. De activiteiten, muziek en animatie die geschikt is voor elk gebeuren, kunt u rustig aan ons overlaten. Laat ons weten wat u wilt en wij nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden!

Entertainment - elk probleem is op te lossen

Op al uw entertainmentvragen hebben wij een oplossing. Ook al is het probleem nog zo groot, wij zorgen voor een passende oplossing. Your Choice Catering Heemstede is heeft een enthousiast team dat vol overgave aan de slag gaat met uw verzoek. Ons netwerk is inmiddels aardig uitgebreid. Wij kunnen putten uit een groot aanbod aan gevarieerde entertainment acts. Niet alleen zangers en bands, maar ook klassieke gezelschappen en live bands uit elke hoek van het land hebben wij voor u in huis. En wilt u een leuke, speelse activiteit organiseren voor bijvoorbeeld uw familiefeest of uw teambuilding? Wij helpen u daar graag bij. Wat dacht u van een middagje boerengolf of een avond oud-hollandse spelen? Uw gasten zullen zich enorm vermaken; de tijd vliegt als je plezier hebt! Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag het ons meteen en de oplossing is binnen handbereik!

Entertainment - professioneel, perfectionistisch, precies

Your Choice Catering Heemstede is een professioneel, perfectionistisch en zeer precies als het gaat om de zaken die wij regelen. Wij staan open voor al uw vragen en bieden een luisterend oor voor uw specifieke entertainment verzoeken. Wij hebben de volledige regie over uw feest en maken het onze taak om elk aspect tot in de details te regelen. Afspraken die wij maken met elkaar zijn bindend. U mag ons daarop altijd aanspreken, want wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen!

Met ruim twee decennia aan ervaring in de cateringbusiness mogen wij rustig spreken van een cateringbedrijf dat tot de absolute top hoort in Nederland. Het netwerk waarover wij beschikken is groot en daar maken wij dankbaar gebruik van om onze klanten het beste aanbod tegen de meest scherpe prijzen te kunnen bieden.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten of als u een vrijblijvende offerte wilt hebben.
Wij verheugen ons op uw telefoontje!

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. U krijgt binnen 24 uur een reactie.